Lydekos su majonezu ir česnakais troškintuve pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Lydekos su majonezu ir česnakais troškintuve

Lydekos plačiai naudojamos kulinarijoje. Ji vertinama dėl puikaus skonio ir mažo kaulų kiekio. Lydeką galima saugiai duoti net mažiems vaikams. Kad išsaugotumėte visas žuvies savybes, siūlome lydekas virti garuose. O kad ji būtų dar skanesnė, ją paruošime ne tik garuose, bet ir majonezo-česnako padaže su žolelėmis! Lydekoms virti galite naudoti garintuvą, daugiafunkcinę keptuvę arba tiesiog puodą ir specialų krepšį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lydekos su majonezu ir česnakais troškintuve Žingsnis 1
Smulkiai sukapokite petražoles ir susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 2

Lydekos su majonezu ir česnakais troškintuve Žingsnis 2
Į dubenį sudėkite zandrų filė. Sudėkite petražoles, česnaką, majonezą, druską ir juoduosius pipirus.

Žingsnis 3

Lydekos su majonezu ir česnakais troškintuve Žingsnis 3
Viską atsargiai sumaišykite, kad majonezo padažas padengtų visas filė. Palikite lydekas marinuotis 5-10 minučių.

Žingsnis 4

Lydekos su majonezu ir česnakais troškintuve Žingsnis 4
Sudėkite lydekas į garintuvo krepšį ir uždenkite dangčiu. Žuvį virkite 20 minučių.

Žingsnis 5

Lydekos su majonezu ir česnakais troškintuve Žingsnis 5
Sudakas majoneze su česnaku paruoštas. Galite patiekti.

Žingsnis 6

Lydekos su majonezu ir česnakais troškintuve Žingsnis 6
Sudėkite lydekas ant salotų lapų, papuoškite petražolėmis ir vyšniniais pomidorais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos