Publikavimo data: 2024-06-12
Lydekos su pievagrybiais
Lydekos yra vertinga komercinė žuvis, kurios mėsa laikoma dietine ir labai naudinga, nes joje yra daug žmogui reikalingų baltymų, aminorūgščių, mineralinių medžiagų ir vitaminų. Siūlome jums pasigaminti lydeką su pievagrybių garnyru. Šios žuvies mėsa puikiai dera su subtiliu grybų skoniu, todėl patiekalas bet kokią vakarienę pavers šventiška. Prieš patiekdami nepamirškite porcijų papuošti šviežiomis žolelėmis!
Žingsnis 1
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite augalinio aliejaus. Ant vidutinės ugnies kepkite zandrų filė, kol iškeps, po 3-5 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 3
Keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite grybus ir smulkintus svogūnus, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Patiekalas paruoštas!
Kategorijos