Lydekos su pievagrybiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Lydekos su pievagrybiais

Lydekos yra vertinga komercinė žuvis, kurios mėsa laikoma dietine ir labai naudinga, nes joje yra daug žmogui reikalingų baltymų, aminorūgščių, mineralinių medžiagų ir vitaminų. Siūlome jums pasigaminti lydeką su pievagrybių garnyru. Šios žuvies mėsa puikiai dera su subtiliu grybų skoniu, todėl patiekalas bet kokią vakarienę pavers šventiška. Prieš patiekdami nepamirškite porcijų papuošti šviežiomis žolelėmis!
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
80 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lydekos su pievagrybiais Žingsnis 1
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 2

Lydekos su pievagrybiais Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite augalinio aliejaus. Ant vidutinės ugnies kepkite zandrų filė, kol iškeps, po 3-5 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 3

Lydekos su pievagrybiais Žingsnis 3
Keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite grybus ir smulkintus svogūnus, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Patiekalas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos