Lydekos su pievagrybiais ir grietine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Lydekos su pievagrybiais ir grietine

Lydekos laikomos labai naudinga versline žuvimi, nes jų mėsa laikoma dietine, joje yra daug baltymų, aminorūgščių, mineralų ir vitaminų. Be klasikinio kepimo ir troškinimo, yra daugybė lydekų mėsos receptų. Gaminkite lydeką su pievagrybiais ir grietine pagal mūsų receptą. Jums tikrai patiks subtilus patiekalo skonis ir aromatas! Patiekite karštą su šviežiomis žolelėmis!
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lydekos su pievagrybiais ir grietine Žingsnis 1
Supjaustykite lydekas vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Lydekos su pievagrybiais ir grietine Žingsnis 2
Sumaišykite grietinę, sūrį ir petražoles iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Lydekos su pievagrybiais ir grietine Žingsnis 3
Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite grybus ir susmulkintus svogūnus, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 4

Lydekos su pievagrybiais ir grietine Žingsnis 4
Žuvies gabalėlius sudėkite į kepimo formą, ant žuvies uždėkite grybų ir svogūnų sluoksnį.

Žingsnis 5

Lydekos su pievagrybiais ir grietine Žingsnis 5
Ant grybų užtepkite grietinės sūrio ir petražolių sluoksnį.

Žingsnis 6

Lydekos su pievagrybiais ir grietine Žingsnis 6
Kepkite lydeką su pievagrybiais 30-35 minutes. Papuoškite porcijas vyšniniais pomidorais ir šviežiomis žolelėmis. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos