Publikavimo data: 2024-06-12
Lydekos su pievagrybiais ir grietine
Lydekos laikomos labai naudinga versline žuvimi, nes jų mėsa laikoma dietine, joje yra daug baltymų, aminorūgščių, mineralų ir vitaminų. Be klasikinio kepimo ir troškinimo, yra daugybė lydekų mėsos receptų. Gaminkite lydeką su pievagrybiais ir grietine pagal mūsų receptą. Jums tikrai patiks subtilus patiekalo skonis ir aromatas! Patiekite karštą su šviežiomis žolelėmis!
Žingsnis 1
Supjaustykite lydekas vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Sumaišykite grietinę, sūrį ir petražoles iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite grybus ir susmulkintus svogūnus, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 4
Žuvies gabalėlius sudėkite į kepimo formą, ant žuvies uždėkite grybų ir svogūnų sluoksnį.
Žingsnis 5
Ant grybų užtepkite grietinės sūrio ir petražolių sluoksnį.
Žingsnis 6
Kepkite lydeką su pievagrybiais 30-35 minutes. Papuoškite porcijas vyšniniais pomidorais ir šviežiomis žolelėmis. Gero apetito!
Kategorijos