Lydekos su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Lydekos su sūriu

Žuvis su sūriu bus skani ir karšta, ir šalta. Ji greitai iškepa, todėl šis patiekalas bus geras pasirinkimas šeimos vakarienei. Dėl gražios sūrio "kepurėlės" tokį patiekalą galima be vargo patiekti svečiams. Šiame recepte galite naudoti tiek jūros, tiek upių žuvį. Siūlome kaip pagrindinį ingredientą naudoti lydeką, nes ji turi nedaug kaulų ir riebalų, bet taip pat daug baltymų, kurie taip reikalingi mūsų organizmui.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lydekos su sūriu Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite žiedais.

Žingsnis 2

Lydekos su sūriu Žingsnis 2
Supjaustykite lydekų filė mažais gabalėliais.

Žingsnis 3

Lydekos su sūriu Žingsnis 3
Ant augaliniu aliejumi pateptos kepimo skardos sudėkite lydekų filė, pagal skonį pasūdykite. Ant viršaus sudėkite žiedais supjaustytus svogūnus.

Žingsnis 4

Lydekos su sūriu Žingsnis 4
Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite ant svogūnų.

Žingsnis 5

Lydekos su sūriu Žingsnis 5
Sūrį užpilkite grietine ir pipirais.

Žingsnis 6

Lydekos su sūriu Žingsnis 6
Kepkite lydekos filė su sūriu iki 200 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.

Žingsnis 7

Lydekos su sūriu Žingsnis 7
Patiekite lydekos filė su sūriu lėkštėse, papuošę smulkintais špinatais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos