Publikavimo data: 2024-06-15
Lydekos su sūriu orkaitėje
Lydekos su sūriu bus skanios ir karštos, ir šaltos. Ji greitai iškepa, todėl šis patiekalas bus geras pasirinkimas šeimos vakarienei. Dėl gražios sūrio "kepurėlės" tokį patiekalą galima be vargo patiekti svečiams. Porcijiniai puodai su žuvimi nepaliks abejingo nė vieno žmogaus. Neabejotinas lydekos privalumas yra tas, kad ji turi mažai kaulų ir riebalų, taip pat daug baltymų, kurie taip reikalingi mūsų organizmui.
Žingsnis 1
Supjaustykite lydekų filė mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite vištienos kiaušinius, grietinę, 150 g sūrio, ciberžolę, miltus ir druską.
Žingsnis 4
Į paruoštą mišinį pamerkite lydekų filė.
Žingsnis 5
Į kepimo indus sudėkite lydekų filė su kiaušinių ir sūrio mišiniu. Ant viršaus užbarstykite likusį sūrį.
Žingsnis 6
Kepkite lydeką su sūriu iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.
Kategorijos