Lydekų ir ešerių kotletai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Lydekų ir ešerių kotletai

Patrauklūs lydekų ir ešerių kotletai su rausva plutele paįvairins jūsų racioną. Prie jų pridėkite garnyrą, pavyzdžiui, bulvių košę, ir gausite puikų patiekalą pietums ar vakarienei. Kotletams gaminti geriausia naudoti išvalytas lydekų ir ešerių filė. Tai labai supaprastina procesą. Jums nereikia sudėtingos virtuvės įrangos, užtenka lentelės ir peilio. Tokie kotletai tinka vaikų maistui, nes lydekų ir ešerių mėsoje yra nedaug kaulų. Ji yra minkšta ir sultinga.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lydekų ir ešerių kotletai Žingsnis 1
Išvalytas lydekų ir ešerių filė supjaustykite peiliu. Žuvį taip pat galite sumalti per mėsmalę, tada kotletai bus minkštesni. Smulkiai supjaustykite petražoles.

Žingsnis 2

Lydekų ir ešerių kotletai Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite smulkintą žuvį, 1 vištos kiaušinį, kapotas petražoles, druską, maltus juoduosius pipirus ir džiūvėsėlius.

Žingsnis 3

Lydekų ir ešerių kotletai Žingsnis 3
Gerai išmaišykite faršą ir suformuokite iš jos maždaug 100 g sveriančius paplotėlius. Turėtumėte gauti apie 5 gabalėlius.

Žingsnis 4

Lydekų ir ešerių kotletai Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite kotletus ant vidutinės ugnies po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 5

Lydekų ir ešerių kotletai Žingsnis 5
Paruoštus kotletus sudėkite ant salotų lapų. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos