Publikavimo data: 2024-06-12
Lydekų kotletai su kopūstais
Lydekų patiekalai išsiskiria ne tik nuostabiu skoniu ir aromatu, bet ir naudingumu, nes šioje žuvyje yra daug baltymų, aminorūgščių, mineralų ir vitaminų. Lydekos kotletai su kopūstais - maistingas ir dietinis patiekalas, kuris užkariaus jus savo subtiliu skoniu. Lydekos kotletus su kopūstais galima patiekti su bet kokiu garnyru, tačiau geriausiai tinka šviežios daržovės, daržovių ar bulvių košė arba keptos šakninės daržovės.
Žingsnis 1
Į blenderio dubenį sudėkite kopūstus, svogūnus, vištienos kiaušinį ir petražoles. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Sumalkite ingredientus iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Sudėkite lydekų filė į blenderio indą ir susmulkinkite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite susmulkintas daržoves ir žuvį.
Žingsnis 4
Suformuokite kotletus ir apvoliokite juos džiūvėsėliuose.
Žingsnis 5
Įkaitintoje keptuvėje su sviestu kepkite kotletus iš kiekvienos pusės po 3-5 minutes, kol iškeps. Patiekalas paruoštas!
Kategorijos