Lydekų kotletai su kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Lydekų kotletai su kopūstais

Lydekų patiekalai išsiskiria ne tik nuostabiu skoniu ir aromatu, bet ir naudingumu, nes šioje žuvyje yra daug baltymų, aminorūgščių, mineralų ir vitaminų. Lydekos kotletai su kopūstais - maistingas ir dietinis patiekalas, kuris užkariaus jus savo subtiliu skoniu. Lydekos kotletus su kopūstais galima patiekti su bet kokiu garnyru, tačiau geriausiai tinka šviežios daržovės, daržovių ar bulvių košė arba keptos šakninės daržovės.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lydekų kotletai su kopūstais Žingsnis 1
Į blenderio dubenį sudėkite kopūstus, svogūnus, vištienos kiaušinį ir petražoles. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Sumalkite ingredientus iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Lydekų kotletai su kopūstais Žingsnis 2
Sudėkite lydekų filė į blenderio indą ir susmulkinkite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Lydekų kotletai su kopūstais Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite susmulkintas daržoves ir žuvį.

Žingsnis 4

Lydekų kotletai su kopūstais Žingsnis 4
Suformuokite kotletus ir apvoliokite juos džiūvėsėliuose.

Žingsnis 5

Lydekų kotletai su kopūstais Žingsnis 5
Įkaitintoje keptuvėje su sviestu kepkite kotletus iš kiekvienos pusės po 3-5 minutes, kol iškeps. Patiekalas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos