Publikavimo data: 2024-06-23
Maasdam sūrio skrebučiai
"Maasdam" sūrio skrebučiai paruošiami ne vėliau kaip per 15 minučių. "Maasdam" sūris populiarus visame pasaulyje. Jo skiriamasis bruožas - aštrus saldus skonis, specifinis kvapas ir atpažįstama išvaizda - garsiosios "akys". Būtent pagal jas galima nustatyti sūrio brandą - jei skylutės mažos, produktas nėra prinokęs. Ryškus kvapas ir skylutės atsiranda fermentacijos proceso metu. Šios rūšies sūris plačiai naudojamas kulinarijoje kaip savarankiškas produktas. Jis taip pat puikiai tinka prie vyno ir vaisių.
Žingsnis 1
Paruoškite leesoną. Į atskirą dubenį įmuškite kiaušinį, supilkite grietinėlę, cukraus pudrą ir cinamoną, gerai išmaišykite ir suplakite.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Pamirkykite duoną į paruoštą kiaušinio ir grietinėlės mišinį ir dėkite į karštą keptuvę. Kepkite iš abiejų pusių po 1 minutę, kol apskrus.
Žingsnis 3
Sudėkite skrebučius. Ant paruoštų duonos riekelių dėkite maasdamo sūrio griežinėlius. Ant viršaus užtepkite obuolių griežinėlių. Užpilkite karamelės užpilo ir uždenkite antrąja skrudintos duonos riekele.
Kategorijos