Macrurus, keptas su bulvėmis ir garstyčiomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Macrurus, keptas su bulvėmis ir garstyčiomis

Šis receptas yra mano kulinarinės vaizduotės vaisius. Mes labai mėgstame šią žuvį dėl jos švelnios mėsos ir skonio. Tačiau reikia žinoti, kaip ją tinkamai paruošti. Tikiuosi, kad mano receptas jums padės.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
115 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Visiškai atšildytą žuvį nuplaukite, supjaustykite porcijomis ir lengvai nuspauskite.

Žingsnis 2

Įtrinkite žuvį druska ir garstyčių padažu ir palikite 20 minučių.

Žingsnis 3

Macrurus, keptas su bulvėmis ir garstyčiomis Žingsnis 3
Sudėkite žuvį į kepimo formą ir 15-20 min. pašaukite į gerai įkaitintą 200 °C temperatūros orkaitę.

Žingsnis 4

Bulves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite stambiais kubeliais.

Žingsnis 5

Macrurus, keptas su bulvėmis ir garstyčiomis Žingsnis 5
Pasūdykite, įpilkite tarnaitės padažo ir 2 šaukštus aliejaus. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 6

Macrurus, keptas su bulvėmis ir garstyčiomis Žingsnis 6
Sudėkite bulves ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 30 minučių, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos