Publikavimo data: 2025-08-17
Macrurus, keptas su bulvėmis ir garstyčiomis
Šis receptas yra mano kulinarinės vaizduotės vaisius. Mes labai mėgstame šią žuvį dėl jos švelnios mėsos ir skonio. Tačiau reikia žinoti, kaip ją tinkamai paruošti. Tikiuosi, kad mano receptas jums padės.
Žingsnis 1
Visiškai atšildytą žuvį nuplaukite, supjaustykite porcijomis ir lengvai nuspauskite.
Žingsnis 2
Įtrinkite žuvį druska ir garstyčių padažu ir palikite 20 minučių.
Žingsnis 3
Sudėkite žuvį į kepimo formą ir 15-20 min. pašaukite į gerai įkaitintą 200 °C temperatūros orkaitę.
Žingsnis 4
Bulves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite stambiais kubeliais.
Žingsnis 5
Pasūdykite, įpilkite tarnaitės padažo ir 2 šaukštus aliejaus. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Sudėkite bulves ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 30 minučių, kol suminkštės.
Kategorijos