Magadano stiliaus sūdyta rausvoji lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Magadano stiliaus sūdyta rausvoji lašiša

Labai paprastas ir greitas raudonos žuvies sūdymo receptas.
Gaminimo laikas
144 min.
Laikas virtuvėje
141 min.
Kalorijos
94 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (39 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Magadano stiliaus sūdyta rausvoji lašiša Žingsnis 1
Išvalykite žuvį, atskirkite filė nuo kaulo ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Magadano stiliaus sūdyta rausvoji lašiša Žingsnis 2
Viską sudėkite į gilų dubenį ir užpilkite iš anksto paruoštu vandeniu su druska ir cukrumi. Mirkykite 12-14 minučių, priklausomai nuo to, kiek sūrios norite, kad žuvis būtų. Nuplaukite verdančiu vandeniu ir sudėkite į stiklinį indą su dangčiu. Žuvį būtinai užpilkite saulėgrąžų aliejumi ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos