Maistingi avižiniai dribsniai su uogomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Maistingi avižiniai dribsniai su uogomis

Avižiniai dribsniai yra maistingi ir skanūs pusryčiai visiems. Jau seniai įrodytos jų naudingosios savybės, jose gausu skaidulinių medžiagų, sudėtinių angliavandenių. Ruošiant avižinių dribsnių košę, naudingiausia naudoti stambius dribsnius, kuriuos reikia virti ilgiau. Tokiuose dribsniuose išlieka daug naudingų mikroelementų. Įdėję į košę varškės padarysite ją naudingesnę, švelnesnę ir puresnę. Avižinių dribsnių košę su varške galima papildyti mėgstamais vaisiais, džiovintais vaisiais ar riešutais. Ypač skanu su uogomis, turinčiomis šiek tiek rūgštelės.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Maistingi avižiniai dribsniai su uogomis Žingsnis 1
Gilioje, nelabai didelėje keptuvėje užvirinkite pieną. Kai pienas užvirs, suberkite avižas ir cukrų. Virkite košę apie 3 minutes.

Žingsnis 2

Maistingi avižiniai dribsniai su uogomis Žingsnis 2
Sudėkite varškę į puodą su verdančia koše ir virkite dar 10 minučių, kol avižiniai dribsniai bus paruošti. Patikrinkite, ar avižiniai dribsniai yra paruošti pagal skonį, dribsniai turi būti minkšti. Avižinių dribsnių košę patiekite porcijomis, su gabalėliu sviesto, papuošę mėgstamomis uogomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos