Publikavimo data: 2024-06-09
Maistingi avižiniai dribsniai su uogomis
Avižiniai dribsniai yra maistingi ir skanūs pusryčiai visiems. Jau seniai įrodytos jų naudingosios savybės, jose gausu skaidulinių medžiagų, sudėtinių angliavandenių. Ruošiant avižinių dribsnių košę, naudingiausia naudoti stambius dribsnius, kuriuos reikia virti ilgiau. Tokiuose dribsniuose išlieka daug naudingų mikroelementų. Įdėję į košę varškės padarysite ją naudingesnę, švelnesnę ir puresnę. Avižinių dribsnių košę su varške galima papildyti mėgstamais vaisiais, džiovintais vaisiais ar riešutais. Ypač skanu su uogomis, turinčiomis šiek tiek rūgštelės.
Žingsnis 1
Gilioje, nelabai didelėje keptuvėje užvirinkite pieną. Kai pienas užvirs, suberkite avižas ir cukrų. Virkite košę apie 3 minutes.
Žingsnis 2
Sudėkite varškę į puodą su verdančia koše ir virkite dar 10 minučių, kol avižiniai dribsniai bus paruošti. Patikrinkite, ar avižiniai dribsniai yra paruošti pagal skonį, dribsniai turi būti minkšti. Avižinių dribsnių košę patiekite porcijomis, su gabalėliu sviesto, papuošę mėgstamomis uogomis.
Kategorijos