Majoneze keptas ešerys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Majoneze keptas ešerys

"Perch" - geras pasirinkimas šventinei vakarienei jūriniu stiliumi. Tokios jūros gėrybės prisotina organizmą vitaminų ir mineralų, gerina plaukų, nagų ir odos būklę. Reguliarus ešerių vartojimas mažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką, mažina cholesterolio kiekį kraujyje ir gerina medžiagų apykaitą. Šią žuvį galite ruošti orkaitėje, iš anksto marinuodami ją majoneze. Toks patiekalas patiks visiems jūros gėrybes mėgstantiems svečiams.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Majoneze keptas ešerys Žingsnis 1
Iš visų pusių ešerius pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Žuvies išorėje padarykite nedidelius įpjovimus.

Žingsnis 2

Majoneze keptas ešerys Žingsnis 2
Žuvį į kepimo indą dėkite išorine puse į apačią. Vidų patepkite majonezu ir pabarstykite Provanso žolelėmis.

Žingsnis 3

Majoneze keptas ešerys Žingsnis 3
Kepkite ešerius iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-30 minučių.

Žingsnis 4

Majoneze keptas ešerys Žingsnis 4
Patiekite paruoštą žuvį su smulkintais špinatais. Patiekalą apšlakstykite balzaminiu actu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos