Publikavimo data: 2024-03-25
Makaronai su krevetėmis ir pesto
Italijoje plačiai paplitusios jūros gėrybės. Jos yra šviežios ir skanios. Nenuostabu, kad vietiniai gyventojai jų tradiciškai deda į beveik visus patiekalus - rizotą, picą ir, žinoma, makaronus. Mėgstamiausias jų padažas - pesto.
Žingsnis 1
Paruoškite pesto padažą. Bazilikus, kedro riešutus, česnaką, alyvuogių aliejų, parmezaną ir druską sudėkite į trintuvą. Sutrinkite beveik iki tyrės.
Žingsnis 2
Paruoškite makaronus su krevetėmis pesto padaže. Krevetes sudėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite 1-2 minutes. Į krevetes sudėkite makaronus ir pesto padažą. Išmaišykite ir troškinkite kartu 3 minutes. Jei padažas šiek tiek tirštas, įpilkite šiek tiek vandens.
Kategorijos