Publikavimo data: 2024-03-26
Makaronų traškučiai su paprika
Iš paprastų makaronų galite pasigaminti skanių ir traškių traškučių. Tam gilioje keptuvėje arba keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite virtus makaronus džiūvėsėliuose. Užkandžiui galite naudoti bet kokios rūšies makaronus: makaronus, lankus ar spurgas - rinkitės pagal savo skonį. Kad makaronų traškučiai būtų aštresni, įberkite įvairių prieskonių.
Žingsnis 1
Paruoškite traškučius. Į išvirtus makaronus suberkite krakmolą ir miltus ir išmaišykite. Sudėkite makaronus į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir kepkite 5 minutes, kol taps auksinės spalvos. Iškeptus makaronus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius. Išvirusius traškučius sudėkite į gilų dubenį.
Kategorijos