Makaronų traškučiai su paprika pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Makaronų traškučiai su paprika

Iš paprastų makaronų galite pasigaminti skanių ir traškių traškučių. Tam gilioje keptuvėje arba keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite virtus makaronus džiūvėsėliuose. Užkandžiui galite naudoti bet kokios rūšies makaronus: makaronus, lankus ar spurgas - rinkitės pagal savo skonį. Kad makaronų traškučiai būtų aštresni, įberkite įvairių prieskonių.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
624 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
53 g
Angliavandeniai
34 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Makaronų traškučiai su paprika Žingsnis 1
Paruoškite traškučius. Į išvirtus makaronus suberkite krakmolą ir miltus ir išmaišykite. Sudėkite makaronus į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir kepkite 5 minutes, kol taps auksinės spalvos. Iškeptus makaronus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius. Išvirusius traškučius sudėkite į gilų dubenį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, pietūs, popietė, vakarienė, užkandis, traškučiai, karšti patiekalai naujiems metams, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos