Malonaus rūgštumo vyšnių pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Malonaus rūgštumo vyšnių pyragas

Šis receptas yra mano mamos. Sėdėjome su mama virtuvėje ir staiga prakalbome apie pyragus, ji pasiūlė labai erdvų, maloniai rūgštoką pyragą. Pyragas gavosi labai purus, minkštas, ne per daug sultingas, bet kartu su švelnia rūgštele.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
271 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
36 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Malonaus rūgštumo vyšnių pyragas Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite 2 kiaušinius ir druską, gerai išplakite.

Žingsnis 2

Malonaus rūgštumo vyšnių pyragas Žingsnis 2
Suberkite cukrų, maišykite, kol cukrus ištirps.

Žingsnis 3

Malonaus rūgštumo vyšnių pyragas Žingsnis 3
Įpilkite 200 ml kefyro ir gerai suplakite.

Žingsnis 4

Malonaus rūgštumo vyšnių pyragas Žingsnis 4
Suberkite 200 g miltų, 1/4 šaukštelio kepimo miltelių ir išminkykite iki vientisos masės.

Žingsnis 5

Malonaus rūgštumo vyšnių pyragas Žingsnis 5
Įpilkite augalinio aliejaus, išmaišykite.

Žingsnis 6

Malonaus rūgštumo vyšnių pyragas Žingsnis 6
Kepimo formą ištepkite aliejumi, tolygiai paskirstykite paruoštą masę po formą.

Žingsnis 7

Malonaus rūgštumo vyšnių pyragas Žingsnis 7
Sudėkite uogas, lengvai jas įmaišydami į gautą masę, kad uogos būtų matomos.

Žingsnis 8

Kepkite iki 180˚C įkaitintoje orkaitėje, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos