Mandarinų panna cotta pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Mandarinų panna cotta

"Panna cotta" itališkai reiškia "virta grietinėlė". Be pagrindinių ingredientų, tokių kaip grietinėlė, želatina ir cukrus, į ją dedama įvairių vaisių ar uogų. Vienas iš gaminimo variantų yra mandarinų panna cotta. Desertas puikiai tinka šventiniam stalui ir pasirodys malonaus citrusinių vaisių skonio. Jei mandarinai saldūs, gamindami galite sumažinti cukraus kiekį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mandarinų panna cotta Žingsnis 1
Paruoškite mandarinus patiekti. Į mandarinus suberkite cukraus pudrą ir išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Mandarinų panna cotta Žingsnis 2
Paruoškite kremo pagrindą. Sumaišykite grietinėlę su mandarinų žievele ir cukrumi. Uždėkite puodą ant ugnies ir užvirinkite.

Žingsnis 3

Mandarinų panna cotta Žingsnis 3
Sumaišykite grietinėlę su želatina. Ištirpinkite želatiną karštoje grietinėlėje ir visiškai atvėsinkite. Supilkite į formeles per sietelį ir įdėkite į šaldytuvą 3 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos