Publikavimo data: 2024-04-17
Mandarinų panna cotta
"Panna cotta" itališkai reiškia "virta grietinėlė". Be pagrindinių ingredientų, tokių kaip grietinėlė, želatina ir cukrus, į ją dedama įvairių vaisių ar uogų. Vienas iš gaminimo variantų yra mandarinų panna cotta. Desertas puikiai tinka šventiniam stalui ir pasirodys malonaus citrusinių vaisių skonio. Jei mandarinai saldūs, gamindami galite sumažinti cukraus kiekį.
Žingsnis 1
Paruoškite mandarinus patiekti. Į mandarinus suberkite cukraus pudrą ir išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Paruoškite kremo pagrindą. Sumaišykite grietinėlę su mandarinų žievele ir cukrumi. Uždėkite puodą ant ugnies ir užvirinkite.
Žingsnis 3
Sumaišykite grietinėlę su želatina. Ištirpinkite želatiną karštoje grietinėlėje ir visiškai atvėsinkite. Supilkite į formeles per sietelį ir įdėkite į šaldytuvą 3 valandoms.
Kategorijos