Publikavimo data: 2024-06-08
Mandarinų želė su minkštimu
Mandarinų želė - puikus desertas žiemos sezonu, kai organizmui trūksta vitaminų ir antioksidantų, kuriais taip garsėja šie vaisiai. Želė gaminama iš natūralių sulčių ir želatinos, o greipfrutai patiekalui suteikia šiek tiek kartumo, todėl jis tampa ne toks slogus. Mandarinai stiprina imuninę sistemą, gydo peršalimo ligas, gerina virškinimą ir normalizuoja kraujotaką.
Žingsnis 1
Sumaišykite greipfrutų sultis su želatina. Perkoštas sultis supilkite į puodą, sudėkite želatiną ir palikite išbrinkti. Kai masė taps tiršta, pastatykite ant silpnos ugnies, įdėkite medaus ir gerai išmaišykite. Mišinį kaitinkite, kad želatina visiškai ištirptų, bet neužvirinkite. Nuimkite mišinį nuo ugnies ir palikite atvėsti.
Žingsnis 2
Paruoškite želė. Mandarinų minkštimą sudėkite į trintuvą ir susmulkinkite iki vientisos masės. Gautas sultis su minkštimu supilkite į puodą su greipfrutais, gerai išmaišykite. Paskirstykite gautą masę į formeles, tada dėkite želė į šaldytuvą, kad sustingtų 2-3 valandoms.
Kategorijos