Publikavimo data: 2024-06-08
Mango ir pasiflorų pyragas
Mango ir marakujos pyrago receptas sukurtas specialiai tiems, kurie mėgsta ryškius skonių derinius. Tropinių vaisių gaivumą pabrėžia grietinėlė, varškė ir Filadelfijos sūris. Galite imti šviežią mangą ir susmulkinti minkštimą, tačiau taupant laiką geriau naudoti paruoštą mangų tyrę. Iš sausainių per kelias minutes paruošiama plutelė. Aktyvus gaminimas užtruks apie pusvalandį. Tačiau reikėtų atsižvelgti į tai, kad pyragas bus kepamas 2 valandas, dar 5 valandas jam reikės mirkti.
Žingsnis 1
Iškepkite pyragą. Į ištirpintą sviestą sudėkite susmulkintus sausainius. Išmaišykite, paskleiskite ant formos dugno, padarykite žemus kraštus, tvirtai užspauskite. Dėkite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 10 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite sūrio pagrindą. Giliame dubenyje sumaišykite sūrį ir varškę, įberkite pusę kukurūzų krakmolo, cukraus ir supilkite grietinėlę. Išplakite produktus iki vientisos masės. Atskirai įmuškite kiaušinius, tada juos supilkite į sūrio pagrindą ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite vaisių pagrindą. Sudėkite mango ir pasiflorų tyrę į puodą, pastatykite ant silpnos ugnies, suberkite likusį kukurūzų krakmolą, išmaišykite ir nuolat maišydami virkite, kol sutirštės. Vaisių pagrindą padalykite į dvi dalis. Vieną dalį sumaišykite su sūrio pagrindu ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Suformuokite pyragą ir iškepkite. Ant pyrago po vieną dėkite vaisių ir sūrio pagrindus. Stenkitės suformuoti gražų apskritimų raštą. Dėkite į iki 100 laipsnių įkaitintą orkaitę 2 valandoms. Tada leiskite pyragui atvėsti ir nusiųskite jį į šaldytuvą, kad dar 5 val. pasimarinuotų.
Kategorijos