Mango lassi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Mango lassi

Karštą dieną visada praverčia vėsūs gėrimai, o iš šviežių vaisių pagaminti gėrimai taip pat yra labai sveiki. Neatsitiktinai karštojoje Indijoje toks populiarus lassi - gaivus gėrimas, kurio pagrindą sudaro indiškas jogurtas dahi su medumi, prieskoniais ir vaisiais. Pabandykite pasigaminti graikiško jogurto pagrindu pagamintą mangų lassi - jis ne tik atgaivins ir atgaivins, bet ir dėl mangų sudėtyje esančių vitaminų sustiprins jūsų imuninę ir nervų sistemą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
76 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mango lassi Žingsnis 1
Supjaustykite mangą. Paruoštą mango minkštimą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite į trintuvą. Tada susmulkinkite be tyrės.

Žingsnis 2

Mango lassi Žingsnis 2
Paruoškite lassi. Į mangą supilkite graikišką jogurtą, medų, kardamoną ir muskatą. Viską sumaišykite ir suplakite iki vientisos masės. Tada sudėkite ledą ir dar kartą išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos