Mango pudingas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Mango pudingas

Pudingas turi paprastą pavadinimą - pyragas. Toks pyragas gaunasi orus ir labai skanus. Toks užkandis yra ne tik skanus ir apetitiškas, bet ir sotus. Užkandį galima patiekti ne tik vakarienei, bet ir bet kokiai šventei. Jis ne tik papuoš šventinį stalą, bet ir džiugins savo skoniu. Šis užkandis padės, jei netikėtai užsuko svečių, o nebuvo laiko ką nors greitai paruošti. Užkandį paruošti lengva ir greita, išskyrus stovėjimą, kuris užtruks.
Gaminimo laikas
400 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Mango pudingas Žingsnis 1
Į gerai uždaromą indą supilkite kokosų pieną. Į pieną suberkite sėklas ir indą gerai suplakite. Palikite mišinį gerai išbrinkti 20-30 minučių. Tada vėl suplakite stiklainio turinį, kad pudingas tolygiai sustingtų.

Žingsnis 2

Mango pudingas Žingsnis 2
Dėkite stiklainį su mišiniu į šaldytuvą, kol jis sukietės. Kietėjimo procesas užtruks apie keturias valandas.

Žingsnis 3

Mango pudingas Žingsnis 3
Paimkite mangą ir perpjaukite jį pusiau. Išimkite kaulą, išpjaukite mango minkštimą ir susmulkinkite trintuvu iki tyrės. Jei po ranka neturite maišytuvo, mangą galite sutrinti į košelę šakute.

Žingsnis 4

Į sutirštėjusį mišinį pagal skonį įmaišykite medaus. Į gražią lėkštę dėkite sluoksnį pudingo ir ant viršaus užberkite mangų tyrės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., vaizdo įrašo receptas, pudingas, receptų knyga

Kategorijos