Marinate kepta lašišos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Marinate kepta lašišos filė

Lašiša laikoma vienu brangiausių šventinio stalo delikatesų. Kepta lašišos filė geriausiai tinka vakarienei dviem arba trims asmenims. Kalbant apie patiekalo priedus, geriausia neapsunkinti recepto sudėtingais gaminiais, nes kuo paprastesnis patiekalas, tuo skanesnis jis galiausiai gaunasi. Šiame recepte taip pat galite eksperimentuoti su mėgstamais prieskoniais.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
245 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.19/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Marinate kepta lašišos filė Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite marinatą. Atskirame inde sumaišykite medų, garstyčias, sojų padažą, sezamų aliejų ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Marinate kepta lašišos filė Žingsnis 2
Žuvį marinuokite marinate 30 minučių, retkarčiais pamaišydami. Sudėkite filė į kepimo indą.

Žingsnis 3

Marinate kepta lašišos filė Žingsnis 3
Kiekvieną gabalėlį pabarstykite sezamo sėklomis ir siųskite į iki 180° įkaitintą orkaitę 15-20 minučių, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos