Publikavimo data: 2024-06-23
Marinate kepti jūros ešeriai
Marinate kepti jūros ešeriai - tai aštrus ir pikantiškas patiekalas, kurį paprasta paruošti. Taip galima paruošti bet kokią baltą žuvį. Dėl nuostabios subtilaus skonio ir aromato harmonijos patiekalas puikiai tinka gardžiai vakarienei ar šeimos pietums. Galite pridėti bet kokių prieskonių pagal savo skonį. Galite pasiruošti garnyrą, pavyzdžiui, kvinojos arba basmati ryžių. Šis originalus ir išskirtinis patiekalas tikrai pradžiugins jus ir jūsų svečius.
Žingsnis 1
Tinkamo dydžio inde sumaišykite prieskonius ir majonezą.
Žingsnis 2
Nupjaukite ešerio pelekus ir uodegą, išvalykite vidų. Nuplaukite ir išdžiovinkite.
Žingsnis 3
Apvoliokite ešerių skerdenas, nepamiršdami patepti įpjovimų, ir sudėkite į kepimo indą. Palikite 20-30 minučių pailsėti.
Žingsnis 4
Dėkite į orkaitę ir kepkite 20-25 minutes 200 laipsnių temperatūroje, kol paruduos. Mėgaukitės.
Kategorijos