Marinate kepti jūros ešeriai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Marinate kepti jūros ešeriai

Marinate kepti jūros ešeriai - tai aštrus ir pikantiškas patiekalas, kurį paprasta paruošti. Taip galima paruošti bet kokią baltą žuvį. Dėl nuostabios subtilaus skonio ir aromato harmonijos patiekalas puikiai tinka gardžiai vakarienei ar šeimos pietums. Galite pridėti bet kokių prieskonių pagal savo skonį. Galite pasiruošti garnyrą, pavyzdžiui, kvinojos arba basmati ryžių. Šis originalus ir išskirtinis patiekalas tikrai pradžiugins jus ir jūsų svečius.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinate kepti jūros ešeriai Žingsnis 1
Tinkamo dydžio inde sumaišykite prieskonius ir majonezą.

Žingsnis 2

Marinate kepti jūros ešeriai Žingsnis 2
Nupjaukite ešerio pelekus ir uodegą, išvalykite vidų. Nuplaukite ir išdžiovinkite.

Žingsnis 3

Marinate kepti jūros ešeriai Žingsnis 3
Apvoliokite ešerių skerdenas, nepamiršdami patepti įpjovimų, ir sudėkite į kepimo indą. Palikite 20-30 minučių pailsėti.

Žingsnis 4

Marinate kepti jūros ešeriai Žingsnis 4
Dėkite į orkaitę ir kepkite 20-25 minutes 200 laipsnių temperatūroje, kol paruduos. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos