Publikavimo data: 2024-06-09
Marinuota lašiša su krapais
Lašišą galima marinuoti įvairiais būdais, tačiau marinavimas krapuose - tiesiog dieviška dovana kiekvienam virėjui. Žuvies skonis toks švelnus ir malonus, kad kiekvienas gabalėlis tiesiog tirpsta burnoje. O krapai žuviai suteikia nepakartojamą pavasariškos gaivos skonį. Marinuotos lašišos su krapais užkandis ant jūsų stalo atrodys labai gražiai ir apetitiškai.
Žingsnis 1
Paruoštą lašišos filė įtrinkite druskos ir cukraus mišiniu. Ant lygaus paviršiaus išklokite maistinę plėvelę, išdėliokite ant jos pusę krapų šakelių ir sudėkite žuvies filė.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite likusius krapus ir pabarstykite jais žuvį. Lašišos filė sandariai suvyniokite į maistinę plėvelę ir palaikykite tris dienas.
Kategorijos