Marinuota lašiša su krapais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Marinuota lašiša su krapais

Lašišą galima marinuoti įvairiais būdais, tačiau marinavimas krapuose - tiesiog dieviška dovana kiekvienam virėjui. Žuvies skonis toks švelnus ir malonus, kad kiekvienas gabalėlis tiesiog tirpsta burnoje. O krapai žuviai suteikia nepakartojamą pavasariškos gaivos skonį. Marinuotos lašišos su krapais užkandis ant jūsų stalo atrodys labai gražiai ir apetitiškai.
Gaminimo laikas
3600 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.3/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuota lašiša su krapais Žingsnis 1
Paruoštą lašišos filė įtrinkite druskos ir cukraus mišiniu. Ant lygaus paviršiaus išklokite maistinę plėvelę, išdėliokite ant jos pusę krapų šakelių ir sudėkite žuvies filė.

Žingsnis 2

Marinuota lašiša su krapais Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite likusius krapus ir pabarstykite jais žuvį. Lašišos filė sandariai suvyniokite į maistinę plėvelę ir palaikykite tris dienas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos