Marinuota lašišos filė sojų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Marinuota lašišos filė sojų padaže

Sojų padaže marinuota lašiša būna sultinga ir pikantiška. Žuvies filė labai minkšta ir švelni. Ją galima patiekti kaip atskirą užkandį, taip pat dėti į salotas arba gaminti sumuštinius ir užtepėles. Šį patiekalą paruošti greitai ir lengvai, jis ilgai išlaikys malonų poskonį. Lašišoje yra daug baltymų ir fosforo, todėl ji tinka ir suaugusiesiems, ir vaikams.
Gaminimo laikas
720 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
257 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuota lašišos filė sojų padaže Žingsnis 1
Paruoškite marinatą žuviai. Sumaišykite druską, kalendrą, citrinos sultis, sojų padažą, alyvuogių aliejų ir cukrų.

Žingsnis 2

Marinuota lašišos filė sojų padaže Žingsnis 2
Sudėkite žuvį į indą ir užpilkite marinatu. Uždenkite dangčiu ir palikite marinuotis šaldytuve per naktį. Lašiša bus paruošta ryte.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos