Publikavimo data: 2024-06-09
Marinuota lašišos filė sojų padaže
Sojų padaže marinuota lašiša būna sultinga ir pikantiška. Žuvies filė labai minkšta ir švelni. Ją galima patiekti kaip atskirą užkandį, taip pat dėti į salotas arba gaminti sumuštinius ir užtepėles. Šį patiekalą paruošti greitai ir lengvai, jis ilgai išlaikys malonų poskonį. Lašišoje yra daug baltymų ir fosforo, todėl ji tinka ir suaugusiesiems, ir vaikams.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą žuviai. Sumaišykite druską, kalendrą, citrinos sultis, sojų padažą, alyvuogių aliejų ir cukrų.
Žingsnis 2
Sudėkite žuvį į indą ir užpilkite marinatu. Uždenkite dangčiu ir palikite marinuotis šaldytuve per naktį. Lašiša bus paruošta ryte.
Kategorijos