Marinuota lydeka su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Marinuota lydeka su svogūnais

Marinuota lydeka su svogūnais - paprastas ir skanus patiekalas. Tokia žuvis puikiai tiks su virtomis bulvėmis ir marinuotais agurkais. Patiekite lydeką su juoda rugine arba borodinskio duona. Jai paruošti geriausia naudoti jau išvalytą filė. Ją paruošti greičiau, be to, mažiau vargo. Marinuota lydeka gerai atrodys ir ant paprasto, ir ant šventinio stalo.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuota lydeka su svogūnais Žingsnis 1
Supjaustykite lydekos filė mažais 1 cm pločio gabalėliais.

Žingsnis 2

Marinuota lydeka su svogūnais Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais.

Žingsnis 3

Marinuota lydeka su svogūnais Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite krapus.

Žingsnis 4

Marinuota lydeka su svogūnais Žingsnis 4
Paruoškite marinatą: sumaišykite augalinį aliejų, actą, druską, cukrų ir juoduosius pipirus. Mišinį suplakite iki vientisos emulsijos.

Žingsnis 5

Marinuota lydeka su svogūnais Žingsnis 5
Į stiklainį ar indą pakaitomis dėkite žuvies ir svogūnų sluoksnius. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite krapais.

Žingsnis 6

Marinuota lydeka su svogūnais Žingsnis 6
Užpilkite lydeką marinatu ir uždarykite dangtį. Padėkite žuvį į šaldytuvą bent 12 valandų marinuotis. Kuo ilgiau žuvis marinuojama, tuo ji skanesnė.

Žingsnis 7

Marinuota lydeka su svogūnais Žingsnis 7
Marinuota lydeka su svogūnais paruošta. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos