Marinuota skumbrė su bazilikais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Marinuota skumbrė su bazilikais

Rudenį mėgstu skumbrę, kurią pati marinavau, su parduotuvine skumbre nėra ko lyginti, gaunasi labai skanu, pabandykite.
Gaminimo laikas
300 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
101 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.55/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Marinuota skumbrė su bazilikais Žingsnis 1
Skumbrę nuvalykite, gerai nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais.

Žingsnis 2

Marinuota skumbrė su bazilikais Žingsnis 2
Svogūnus nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 3

Marinuota skumbrė su bazilikais Žingsnis 3
Išvirkite sūrymą. Į puodą supilkite 1 litrą vandens, užvirinkite, suberkite druską, cukrų, pipirų žirnelius, bazilikus ir lauro lapus. Gerai išmaišykite ir atvėsinkite.

Žingsnis 4

Marinuota skumbrė su bazilikais Žingsnis 4
Į litrinį stiklainį sudėkite skumbres, sumaišytas su svogūnais, užpilkite atvėsintu sūrymu, įpilkite acto. Dėkite į šaldytuvą 5 valandoms arba per naktį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos