Marinuota skumbrė su kmynais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Marinuota skumbrė su kmynais

Skumbrė - tai švelnios mėsos žuvis, kuri dabar ekonomiškai prieinama visiems. Yra daugybė paruošimo būdų, tačiau marinavimas labai skiriasi nuo visų kitų. Dėl to, kad žuvis nėra termiškai apdorojama, joje maksimaliai išsaugomi naudingi mikroelementai ir vitaminai. Naudojant kmynus kartu su muskato riešutu, susiformuoja unikalus, sodrus aštrus skonis.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuota skumbrė su kmynais Žingsnis 1
Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį. Nulupkite svogūną ir stambiai supjaustykite. Žuvį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Marinuota skumbrė su kmynais Žingsnis 2
Į puodą sudėkite svogūną, lauro lapą, kmynus, muskatą, druską ir pipirus pagal skonį ir viską gerai išmaišykite. Virkite 25 minutes ant silpnos ugnies.

Žingsnis 3

Marinuota skumbrė su kmynais Žingsnis 3
Paruoštą marinatą perkoškite per sietelį ir atvėsinkite iki kambario temperatūros. Sudėkite skumbrę į gilų indą ir užpilkite jį ant viršaus. Sandariai uždarykite dangčiu ir palikite vėsioje vietoje 2 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos