Publikavimo data: 2024-06-23
Marinuota skumbrė su kmynais
Skumbrė - tai švelnios mėsos žuvis, kuri dabar ekonomiškai prieinama visiems. Yra daugybė paruošimo būdų, tačiau marinavimas labai skiriasi nuo visų kitų. Dėl to, kad žuvis nėra termiškai apdorojama, joje maksimaliai išsaugomi naudingi mikroelementai ir vitaminai. Naudojant kmynus kartu su muskato riešutu, susiformuoja unikalus, sodrus aštrus skonis.
Žingsnis 1
Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį. Nulupkite svogūną ir stambiai supjaustykite. Žuvį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Į puodą sudėkite svogūną, lauro lapą, kmynus, muskatą, druską ir pipirus pagal skonį ir viską gerai išmaišykite. Virkite 25 minutes ant silpnos ugnies.
Žingsnis 3
Paruoštą marinatą perkoškite per sietelį ir atvėsinkite iki kambario temperatūros. Sudėkite skumbrę į gilų indą ir užpilkite jį ant viršaus. Sandariai uždarykite dangčiu ir palikite vėsioje vietoje 2 valandoms.
Kategorijos