Publikavimo data: 2024-06-22
Marinuota skumbrė su svogūnais ir actu
Skumbrė yra viena populiariausių žuvų visame pasaulyje. Skumbrės mėsa yra ne tik skani, bet ir labai sveika, nes turi daug vitaminų ir vertingų riebalų. Skumbrė kepama, rūkoma, kepama, sūdoma arba marinuojama. Marinuota skumbrė su svogūnais ir actu paruošiama gana greitai ir būna labai minkšta, švelni ir kvapni.
Žingsnis 1
Paruoškite skumbrę marinavimui. Skumbrę supjaustykite gabalėliais. Į stiklainį sluoksniais sudėkite skumbrę, tada svogūnus ir kartokite iki stiklainio viršaus. Paskutinis sluoksnis turėtų būti svogūnai.
Žingsnis 2
Marinuokite skumbrę. Šaltame vandenyje ištirpinkite druską, įberkite pipirų, acto ir saulėgrąžų aliejaus. Gautu marinatu užpilkite skumbrę, uždarykite stiklainius dangteliais ir kelis kartus apverskite. Dėkite marinato stiklainius į šaldytuvą 2 valandoms.
Kategorijos