Marinuota skumbrė su svogūnais ir actu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Marinuota skumbrė su svogūnais ir actu

Skumbrė yra viena populiariausių žuvų visame pasaulyje. Skumbrės mėsa yra ne tik skani, bet ir labai sveika, nes turi daug vitaminų ir vertingų riebalų. Skumbrė kepama, rūkoma, kepama, sūdoma arba marinuojama. Marinuota skumbrė su svogūnais ir actu paruošiama gana greitai ir būna labai minkšta, švelni ir kvapni.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuota skumbrė su svogūnais ir actu Žingsnis 1
Paruoškite skumbrę marinavimui. Skumbrę supjaustykite gabalėliais. Į stiklainį sluoksniais sudėkite skumbrę, tada svogūnus ir kartokite iki stiklainio viršaus. Paskutinis sluoksnis turėtų būti svogūnai.

Žingsnis 2

Marinuota skumbrė su svogūnais ir actu Žingsnis 2
Marinuokite skumbrę. Šaltame vandenyje ištirpinkite druską, įberkite pipirų, acto ir saulėgrąžų aliejaus. Gautu marinatu užpilkite skumbrę, uždarykite stiklainius dangteliais ir kelis kartus apverskite. Dėkite marinato stiklainius į šaldytuvą 2 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos