Publikavimo data: 2024-06-23
Marinuotas ešerys su upėtakiu
Sunku įsivaizduoti šventinį stalą be sūdytos arba marinuotos raudonos žuvies užkandžių. Tokie skanėstai laikomi tikru delikatesu. Tokie užkandžiai patiekiami su šviežiais žaliaisiais svogūnais, kurių aromatas ir skonis puikiai dera su žuvies patiekalais. Dėl savo įmantrios išvaizdos šis sūrus skanėstas tampa tikra stalo puošmena.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Upėtakį ir ešerį supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Į gilų dubenį supilkite sojų padažą ir augalinį aliejų. Įberkite šaukštelį cukraus. Išmaišykite. Tada sudėkite ešerius, upėtakius ir svogūnų gabalėlius. Išmaišykite. Sultinio sūdyti nereikia, nes sojų padažas yra labai sūrus. Įberkite maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 3
Žuvį pusvalandį marinuokite šaldytuve. Atšaldytas marinuotas žuvies užkandis bus dar skanesnis.
Žingsnis 4
Išimkite žuvį iš šaldytuvo. Paimkite gilų molinį dubenį ir išdėliokite užkandį, papuoškite jį griežinėliais pjaustytais žaliaisiais svogūnais. Patiekite į stalą ir gero apetito!
Kategorijos