Marinuotas ešerys su upėtakiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Marinuotas ešerys su upėtakiu

Sunku įsivaizduoti šventinį stalą be sūdytos arba marinuotos raudonos žuvies užkandžių. Tokie skanėstai laikomi tikru delikatesu. Tokie užkandžiai patiekiami su šviežiais žaliaisiais svogūnais, kurių aromatas ir skonis puikiai dera su žuvies patiekalais. Dėl savo įmantrios išvaizdos šis sūrus skanėstas tampa tikra stalo puošmena.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuotas ešerys su upėtakiu Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Upėtakį ir ešerį supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Marinuotas ešerys su upėtakiu Žingsnis 2
Į gilų dubenį supilkite sojų padažą ir augalinį aliejų. Įberkite šaukštelį cukraus. Išmaišykite. Tada sudėkite ešerius, upėtakius ir svogūnų gabalėlius. Išmaišykite. Sultinio sūdyti nereikia, nes sojų padažas yra labai sūrus. Įberkite maltų juodųjų pipirų.

Žingsnis 3

Marinuotas ešerys su upėtakiu Žingsnis 3
Žuvį pusvalandį marinuokite šaldytuve. Atšaldytas marinuotas žuvies užkandis bus dar skanesnis.

Žingsnis 4

Marinuotas ešerys su upėtakiu Žingsnis 4
Išimkite žuvį iš šaldytuvo. Paimkite gilų molinį dubenį ir išdėliokite užkandį, papuoškite jį griežinėliais pjaustytais žaliaisiais svogūnais. Patiekite į stalą ir gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos