Publikavimo data: 2024-06-22
Marinuotas jūros ešerys
Marinuotas jūros ešerys - tai aštrus ir pikantiškas patiekalas, kurį paprasta paruošti. Taip galite paruošti bet kokią baltą žuvį - nuo karpio iki menkės. Dėl nuostabios subtilaus skonio ir aromato harmonijos šis patiekalas puikiai tinka gardžiai vakarienei ar šeimos pietums. Galite pridėti bet kokių prieskonių pagal savo skonį. Galite paruošti garnyrą, pavyzdžiui, kvinojos arba basmati ryžių. Šis originalus ir išskirtinis patiekalas tikrai patiks jums ir visai jūsų šeimai.
Žingsnis 1
Supjaustykite ešerius vienodais gabalėliais, kiekvieną jų įtrinkite druska.
Žingsnis 2
Kepkite ešerius įkaitintoje keptuvėje nedideliame kiekyje augalinio aliejaus. Iškeptą žuvį atvėsinkite.
Žingsnis 3
Nulupkite ir susmulkinkite česnaką, tada sumaišykite su šiek tiek pašildytu acto rūgšties tirpalu, prieskoniais, cukrumi ir wasabi.
Žingsnis 4
Paruoštus keptos žuvies gabalėlius sudėkite į švarius indus, užpilkite marinatu ir padėkite į šaldytuvą. Palikite marinuotis dvi dienas.
Žingsnis 5
Kepta marinuota žuvis gali būti patiekiama su sojų padažu. Gero apetito.
Kategorijos