Marinuotas jūros ešerys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Marinuotas jūros ešerys

Marinuotas jūros ešerys - tai aštrus ir pikantiškas patiekalas, kurį paprasta paruošti. Taip galite paruošti bet kokią baltą žuvį - nuo karpio iki menkės. Dėl nuostabios subtilaus skonio ir aromato harmonijos šis patiekalas puikiai tinka gardžiai vakarienei ar šeimos pietums. Galite pridėti bet kokių prieskonių pagal savo skonį. Galite paruošti garnyrą, pavyzdžiui, kvinojos arba basmati ryžių. Šis originalus ir išskirtinis patiekalas tikrai patiks jums ir visai jūsų šeimai.
Gaminimo laikas
2900 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuotas jūros ešerys Žingsnis 1
Supjaustykite ešerius vienodais gabalėliais, kiekvieną jų įtrinkite druska.

Žingsnis 2

Marinuotas jūros ešerys Žingsnis 2
Kepkite ešerius įkaitintoje keptuvėje nedideliame kiekyje augalinio aliejaus. Iškeptą žuvį atvėsinkite.

Žingsnis 3

Marinuotas jūros ešerys Žingsnis 3
Nulupkite ir susmulkinkite česnaką, tada sumaišykite su šiek tiek pašildytu acto rūgšties tirpalu, prieskoniais, cukrumi ir wasabi.

Žingsnis 4

Marinuotas jūros ešerys Žingsnis 4
Paruoštus keptos žuvies gabalėlius sudėkite į švarius indus, užpilkite marinatu ir padėkite į šaldytuvą. Palikite marinuotis dvi dienas.

Žingsnis 5

Marinuotas jūros ešerys Žingsnis 5
Kepta marinuota žuvis gali būti patiekiama su sojų padažu. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos