Publikavimo data: 2024-06-22
Marinuotas riestainis su svogūnais
Neįprastas patiekalas jūsų stalui, kuris nustebins kiekvieną. Žuvis labai naudinga jūsų organizmui, sergant širdies ir kraujagyslių sistemos ligomis rekomenduojame į savo racioną įtraukti riebios žuvies mėsą. Šis patiekalas bus puikus užkandis gardinant bet kokias bulves: virtas, keptas ar trintas. Šis žuvies patiekalas gaunasi neįtikėtinai skanus. Su receptu gali susidoroti net pradedantysis. Jei norite nustebinti savo svečius, pasiimkite šį patiekalą ant lapelio.
Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, gerai pasūdykite ir papipirinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite sūrymą. Ant ugnies užkaiskite vandenį, suberkite pipirų grūdelius ir lauro lapą. Užvirinkite.
Žingsnis 3
Nuimkite nuo ugnies, atvėsinkite ir supilkite actą. Tada panardinkite žuvį į sūrymą ir palikite 40 minučių.
Žingsnis 4
Perkelkite žuvį į stiklainį, supilkite į jį sūrymą, sudėkite žiedais supjaustytus svogūnus. Palikite 24 valandoms.
Kategorijos