Marinuotas riestainis su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Marinuotas riestainis su svogūnais

Neįprastas patiekalas jūsų stalui, kuris nustebins kiekvieną. Žuvis labai naudinga jūsų organizmui, sergant širdies ir kraujagyslių sistemos ligomis rekomenduojame į savo racioną įtraukti riebios žuvies mėsą. Šis patiekalas bus puikus užkandis gardinant bet kokias bulves: virtas, keptas ar trintas. Šis žuvies patiekalas gaunasi neįtikėtinai skanus. Su receptu gali susidoroti net pradedantysis. Jei norite nustebinti savo svečius, pasiimkite šį patiekalą ant lapelio.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
64 kcal.
Baltymai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.65/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuotas riestainis su svogūnais Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, gerai pasūdykite ir papipirinkite.

Žingsnis 2

Marinuotas riestainis su svogūnais Žingsnis 2
Paruoškite sūrymą. Ant ugnies užkaiskite vandenį, suberkite pipirų grūdelius ir lauro lapą. Užvirinkite.

Žingsnis 3

Marinuotas riestainis su svogūnais Žingsnis 3
Nuimkite nuo ugnies, atvėsinkite ir supilkite actą. Tada panardinkite žuvį į sūrymą ir palikite 40 minučių.

Žingsnis 4

Marinuotas riestainis su svogūnais Žingsnis 4
Perkelkite žuvį į stiklainį, supilkite į jį sūrymą, sudėkite žiedais supjaustytus svogūnus. Palikite 24 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos