Publikavimo data: 2024-02-04
Marinuoti kopūstai receptas
Visi mėgsta marinuotas daržoves: traškios, gardžios, turtingo skonio ir kvapo, kurio neįmanoma supainioti su niekuo kitu. Marinuoti kopūstai išsilaiko gana ilgai, tačiau apie galiojimo laiką nėra prasmės kalbėti, nes juos suvalgysite iš karto.
Žingsnis 1
Nuvalykite kopūstus, morkas ir česnakus. Kopūstus smulkiai susmulkinkite, morkas sutarkuokite, o česnakus smulkiai sukapokite. Aitriąją papriką perpjaukite per pusę ir išimkite sėklas.
Žingsnis 2
Sumaišykite vandenį, actą, cukrų, druską, aitriąją papriką, česnaką ir augalinį aliejų puode arba keptuvėje. Užvirinkite ir šiek tiek atvėsinkite.
Žingsnis 3
Sudėkite kopūstus, morkas ir kmynų sėklas, tada gerai išmaišykite.Mišinį lengvai paspauskite rankomis, kol išsiskirs sultys.
Žingsnis 4
Daržoves užpilkite šiltu marinatu ir 150 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 5
Marinuotus kopūstus patiekite atšaldytus.
Kategorijos