Marinuoti kopūstai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Marinuoti kopūstai receptas

Visi mėgsta marinuotas daržoves: traškios, gardžios, turtingo skonio ir kvapo, kurio neįmanoma supainioti su niekuo kitu. Marinuoti kopūstai išsilaiko gana ilgai, tačiau apie galiojimo laiką nėra prasmės kalbėti, nes juos suvalgysite iš karto.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
29 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.27/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti kopūstai receptas Žingsnis 1
Nuvalykite kopūstus, morkas ir česnakus. Kopūstus smulkiai susmulkinkite, morkas sutarkuokite, o česnakus smulkiai sukapokite. Aitriąją papriką perpjaukite per pusę ir išimkite sėklas.

Žingsnis 2

Marinuoti kopūstai receptas Žingsnis 2
Sumaišykite vandenį, actą, cukrų, druską, aitriąją papriką, česnaką ir augalinį aliejų puode arba keptuvėje. Užvirinkite ir šiek tiek atvėsinkite.

Žingsnis 3

Marinuoti kopūstai receptas Žingsnis 3
Sudėkite kopūstus, morkas ir kmynų sėklas, tada gerai išmaišykite.Mišinį lengvai paspauskite rankomis, kol išsiskirs sultys.

Žingsnis 4

Marinuoti kopūstai receptas Žingsnis 4
Daržoves užpilkite šiltu marinatu ir 150 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 5

Marinuoti kopūstai receptas Žingsnis 5
Marinuotus kopūstus patiekite atšaldytus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos