Marinuoti ridikėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Marinuoti ridikėliai

Ridikėliai paprastai naudojami lengvoms salotoms ir užkandžiams, tačiau iš baltųjų ridikėlių, dar vadinamų daikonais, galima gaminti išbaigtus marinuotus užkandžius. Naminiai korėjietiški ridikėliai 4 dienas brinksta stiklainyje, po to juos galima laikyti mėnesį ir mėgautis jų aštriu skoniu. Ypač gerai marinuotus ridikėlius patiekti su virtomis bulvėmis.
Gaminimo laikas
5760 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
32 kcal.
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti ridikėliai Žingsnis 1
Marinuokite ridikėlius. Ridikėlius supjaustykite ketvirčiais arba žiedais taip, kad gabaliukai tilptų į stiklainį. Tada paruoškite marinatą. Sumaišykite karštą vandenį (1 puodelis), druską, cukrų ir ciberžolę. Supilkite likusį vandenį ir palaukite, kol ciberžolė ištirps.

Žingsnis 2

Marinuoti ridikėliai Žingsnis 2
Sudėkite ridikėlių gabalėlius į stiklainį. Į marinatą įpilkite acto, išmaišykite. Užpilkite marinatą ant stiklainyje esančių ridikėlių. Uždenkite dangteliu ir 4 dienas laikykite tamsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos