Marinuoti svogūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Marinuoti svogūnai

Šį receptą pastebėjau vienos iš savo kelionių metu ir šis užkandis man labai patiko. Tikiuosi, kad ir jums patiks.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
38 min.
Kalorijos
59 kcal.
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Marinuoti svogūnai Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Marinuoti svogūnai Žingsnis 2
Ištirpinkite druską ir cukrų 100 ml karšto vandens giliame dubenyje. Sudėkite petražoles.

Žingsnis 3

Marinuoti svogūnai Žingsnis 3
Ant viršaus sudėkite svogūnus, nemaišydami, ir supilkite likusį vandenį, prieš tai jį užvirinę.

Žingsnis 4

Marinuoti svogūnai Žingsnis 4
Leiskite 2-3 minutes šiek tiek pakaitinti. Išmaišykite, įpilkite 1,5 šaukštelio 70 % acto ir dar kartą išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir palikite 20 minučių.

Žingsnis 5

Nusausinkite svogūnus. Įpilkite augalinio aliejaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, pomidorų sezonas, brusketos, užkandžiai naujiems metams, nauji pažįstamų veidai su pinc rojaus pomidorais, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, pusryčiai su sūriu

Kategorijos