Publikavimo data: 2025-08-19
Marinuoti svogūnai
Šį receptą pastebėjau vienos iš savo kelionių metu ir šis užkandis man labai patiko. Tikiuosi, kad ir jums patiks.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Ištirpinkite druską ir cukrų 100 ml karšto vandens giliame dubenyje. Sudėkite petražoles.
Žingsnis 3
Ant viršaus sudėkite svogūnus, nemaišydami, ir supilkite likusį vandenį, prieš tai jį užvirinę.
Žingsnis 4
Leiskite 2-3 minutes šiek tiek pakaitinti. Išmaišykite, įpilkite 1,5 šaukštelio 70 % acto ir dar kartą išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir palikite 20 minučių.
Žingsnis 5
Nusausinkite svogūnus. Įpilkite augalinio aliejaus.
Kategorijos