Publikavimo data: 2025-08-18
Marinuoti svogūnai prieskoniuose
Šių svogūnų galima dėti į salotas, ant sumuštinių arba naudoti kaip atskirą patiekalą. Svogūnai yra labai skanūs, pikantiški ir visai nekaršti.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūną, supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Užpilkite verdančiu vandeniu ir laikykite vandenyje, kol vanduo atvės.
Žingsnis 3
Nusunkite atvėsusį vandenį ir sudėkite likusius ingredientus. Krapus smulkiai supjaustykite. Galima ir be jų, bet mums patinka su jais. Taip pat galite pridėti bet kokių prieskonių pagal skonį. Sudėkite svogūnus į patogų dubenį ir padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 4
Maždaug po 3 valandų svogūnai bus paruošti. Aš paprastai palieku juos marinuotis per naktį. Svogūnus išdėliokite porcijomis arba pridėkite prie mėsos, žuvies, salotų.
Kategorijos