Marinuoti svogūnai prieskoniuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Marinuoti svogūnai prieskoniuose

Šių svogūnų galima dėti į salotas, ant sumuštinių arba naudoti kaip atskirą patiekalą. Svogūnai yra labai skanūs, pikantiški ir visai nekaršti.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
63 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Marinuoti svogūnai prieskoniuose Žingsnis 1
Nulupkite svogūną, supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Marinuoti svogūnai prieskoniuose Žingsnis 2
Užpilkite verdančiu vandeniu ir laikykite vandenyje, kol vanduo atvės.

Žingsnis 3

Marinuoti svogūnai prieskoniuose Žingsnis 3
Nusunkite atvėsusį vandenį ir sudėkite likusius ingredientus. Krapus smulkiai supjaustykite. Galima ir be jų, bet mums patinka su jais. Taip pat galite pridėti bet kokių prieskonių pagal skonį. Sudėkite svogūnus į patogų dubenį ir padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 4

Marinuoti svogūnai prieskoniuose Žingsnis 4
Maždaug po 3 valandų svogūnai bus paruošti. Aš paprastai palieku juos marinuotis per naktį. Svogūnus išdėliokite porcijomis arba pridėkite prie mėsos, žuvies, salotų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos