Marinuoti svogūnai su actu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Marinuoti svogūnai su actu

Tai labai greitas ir paprastas marinuotų svogūnų receptas. Puikiai tinka prie keptos mėsos, bet kokio pavidalo bulvių, silkės. Galima patiekti kaip užkandį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
25 kcal.
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Marinuoti svogūnai su actu Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus žiedais arba pusžiedžiais, sudėkite į gilų indą (arba puodelį) su dangčiu.

Žingsnis 2

Marinuoti svogūnai su actu Žingsnis 2
Į svogūnus sudėkite visus likusius ingredientus. Geriau į vandenį įpilkite 1 šaukštą acto ir atsargiai paragaukite, kad būtų "stiprus". Svogūnai turi būti visiškai apsemti marinatu. Uždenkite dangčiu, gerai suplakite ir 20-30 minučių siųskite į šaldytuvą. Štai ir viskas. Jūsų svogūnai paruošti!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos