Marinuoti žalieji ridikėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Marinuoti žalieji ridikėliai

Kas nutiks, jei į tarkuotus rusiškus ridikėlius įbersite azijietiškų prieskonių? Būtų skanu. Azijietiškas šio užkandžio komponentas yra "Chim-Chim funchoza" padažas.
Gaminimo laikas
91 min.
Laikas virtuvėje
91 min.
Kalorijos
60 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Marinuoti žalieji ridikėliai Žingsnis 1
Sultingus žaliuosius ridikėlius sutarkuokite stambia tarka. Palikite 15 minučių, kad ridikėliai išleistų sultis.

Žingsnis 2

Marinuoti žalieji ridikėliai Žingsnis 2
Supilkite funchoza padažą, alyvuogių aliejų ir padėkite į šaldytuvą uždengę dangčiu arba uždengę maistine plėvele porai valandų, kad pritrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos