Marinuotos morkos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Marinuotos morkos

Ryškios, gražios ir sveikos morkos puošia sriubas ir salotas, jas galima virti, kepti, troškinti, kepti, marinuoti ir valgyti žalias. Norint patiekti marinuotas morkas praėjus valandai po virimo, jas reikia supjaustyti kuo smulkiau - plonais šiaudeliais arba griežinėliais. Greito paruošimo receptas numato trumpalaikį šiluminį šakniavaisių apdorojimą ir tolesnį marinavimą acto, česnakų ir prieskonių marinate. Tokį užkandį šaldytuve galima laikyti apie mėnesį.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuotos morkos Žingsnis 1
Apdorokite morkas. Morkas smulkiai sutarkuokite peiliu arba specialia korėjietiška morkų tarka. Puode užvirinkite vandenį, sudėkite morkas ir virkite 5 minutes. Nusausinkite ir perkelkite morkas į marinatą.

Žingsnis 2

Marinuotos morkos Žingsnis 2
Paruoškite marinatą. Suspauskite česnako skilteles presu. Smulkiai supjaustykite kalendrą. Sumaišykite obuolių sidro actą, augalinį aliejų, vandenį, česnaką, druską, kalendrą, juoduosius pipirus, garstyčias, kalendrą, lauro lapus ir cukrų.

Žingsnis 3

Marinuotos morkos Žingsnis 3
Marinuokite morkas. Užpilkite morkas marinatu ir gerai išmaišykite. Sandariai uždenkite dangčiu ir padėkite į šaldytuvą valandai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos