Publikavimo data: 2025-08-18
Marinuotos žuvys su šparaginėmis pupelėmis
Šis receptas labai paprastas. Mėgstu jį dėl nepaprasto skonio ir greito paruošimo. Pupeles taip pat galite pakeisti brokoliais arba žiediniais kopūstais.
Žingsnis 1
Įjunkite žuvies atšildymo funkciją.
Žingsnis 2
Nulupkite daržoves (morkas, svogūnus), paruoškite šparagines pupeles.
Žingsnis 3
Į katilą ar kitą indą įpilkite vandens (250-300 ml).
Žingsnis 4
Įpilkite sojų padažo, prieskonių pagal skonį. Palaukite, kol vanduo užvirs ir prieskoniai atskleis savo skonį, paragaukite, jei reikia, įberkite druskos ir prieskonių.
Žingsnis 5
Į katilą sudėkite šparagines pupeles.
Žingsnis 6
Supjaustykite juodadėmių menkių filė kąsnio dydžio gabalėliais (aš paprastai juos supjaustau kvadratėliais).
Žingsnis 7
Sutarkuokite morkas ir supjaustykite svogūną pusžiedžiais.
Žingsnis 8
Sudėkite daržoves į katilą ir uždenkite dangčiu.
Žingsnis 9
Po 3 minučių į katilą suberkite juodadėmę menkę, išmaišykite ir uždengę dangčiu palaikykite 10 minučių.
Žingsnis 10
Po 10 minučių išmaišykite ir pastatykite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 11
Atidarykite dangtį, kad išgaruotų vandens perteklius.
Kategorijos