Marinuotos žuvys su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Marinuotos žuvys su svogūnais

Greitas, lengvas ir skanus žuvies receptas.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.31/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Marinuotos žuvys su svogūnais Žingsnis 1
Supjaustykite juodadėmes menkes griežinėliais, kaip parodyta nuotraukoje.

Žingsnis 2

Marinuotos žuvys su svogūnais Žingsnis 2
Apvoliokite paruoštus griežinėlius miltuose.

Žingsnis 3

Marinuotos žuvys su svogūnais Žingsnis 3
Keptuvėje apkepkite svogūną, kol jis taps auksinis.

Žingsnis 4

Marinuotos žuvys su svogūnais Žingsnis 4
Į keptuvėje esančius svogūnus sudėkite žuvį.

Žingsnis 5

Marinuotos žuvys su svogūnais Žingsnis 5
Kepkite, kol žuvis taps auksinė.

Žingsnis 6

Marinuotos žuvys su svogūnais Žingsnis 6
Uždenkite dangčiu ir troškinkite dar 5 minutes.

Žingsnis 7

Marinuotos žuvys su svogūnais Žingsnis 7
Patiekite karštą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos