Publikavimo data: 2024-02-04
Marinuotų agurkų sūrymo sausainiai. receptas
Agurkų sūrymo sausainių receptas labai paprastas. Pagrindiniai ingredientai yra tik trys: sūrymas, augalinis aliejus ir miltai. Visi sausainių ingredientai yra augalinės kilmės, todėl juos galite gaminti pasninko laikotarpiu. Sausainiai gaunasi minkšti ir trapūs. Tešlai ruošti tinka agurkų ir pomidorų sūrymas. Jei sūrymo nėra, pasigaminkite jį patys iš acto, cukraus ir druskos.
Žingsnis 1
Patogiai išdėliokite visus produktus. Kepimo formą išklokite kepimo forma. Paruoškite formas sausainių tešlai išpjauti.
Žingsnis 2
Užminkykite tešlą. Paimkite gilų dubenį ir supilkite į jį agurkų sūrymą. Suberkite cukrų ir augalinį aliejų. Tada įberkite ant šaukštelio galiuko sodos ir vanilino. Išmaišykite mišinį ir pradėkite pilti miltus, nuolat maišydami 5-7 min. tešla neturi lipti prie rankų, todėl miltų gali prireikti daugiau, nei nurodyta recepte.
Žingsnis 3
Paimkite stiklinę arba bet kokią formelę ir iš tešlos išpjaukite figūrėles.
Žingsnis 4
Sudėkite sausainius ant kepimo skardos. Dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 15-20 minučių.Kai sausainiai iš apačios pradės ruduoti, vadinasi, jie jau paruošti ir juos galima išimti. Svarbiausia jų neperdžiovinti.
Žingsnis 5
Agurkų sūrymo sausainius galite apibarstyti aguonomis, sezamo sėklomis arba cukraus pudra. Tai suteiks jiems sodresnį skonį.
Kategorijos