Marinuotų agurkų sūrymo sausainiai. receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Marinuotų agurkų sūrymo sausainiai. receptas

Agurkų sūrymo sausainių receptas labai paprastas. Pagrindiniai ingredientai yra tik trys: sūrymas, augalinis aliejus ir miltai. Visi sausainių ingredientai yra augalinės kilmės, todėl juos galite gaminti pasninko laikotarpiu. Sausainiai gaunasi minkšti ir trapūs. Tešlai ruošti tinka agurkų ir pomidorų sūrymas. Jei sūrymo nėra, pasigaminkite jį patys iš acto, cukraus ir druskos.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
359 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
51 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sezamas, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuotų agurkų sūrymo sausainiai. receptas Žingsnis 1
Patogiai išdėliokite visus produktus. Kepimo formą išklokite kepimo forma. Paruoškite formas sausainių tešlai išpjauti.

Žingsnis 2

Marinuotų agurkų sūrymo sausainiai. receptas Žingsnis 2
Užminkykite tešlą. Paimkite gilų dubenį ir supilkite į jį agurkų sūrymą. Suberkite cukrų ir augalinį aliejų. Tada įberkite ant šaukštelio galiuko sodos ir vanilino. Išmaišykite mišinį ir pradėkite pilti miltus, nuolat maišydami 5-7 min. tešla neturi lipti prie rankų, todėl miltų gali prireikti daugiau, nei nurodyta recepte.

Žingsnis 3

Marinuotų agurkų sūrymo sausainiai. receptas Žingsnis 3
Paimkite stiklinę arba bet kokią formelę ir iš tešlos išpjaukite figūrėles.

Žingsnis 4

Marinuotų agurkų sūrymo sausainiai. receptas Žingsnis 4
Sudėkite sausainius ant kepimo skardos. Dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 15-20 minučių.Kai sausainiai iš apačios pradės ruduoti, vadinasi, jie jau paruošti ir juos galima išimti. Svarbiausia jų neperdžiovinti.

Žingsnis 5

Marinuotų agurkų sūrymo sausainiai. receptas Žingsnis 5
Agurkų sūrymo sausainius galite apibarstyti aguonomis, sezamo sėklomis arba cukraus pudra. Tai suteiks jiems sodresnį skonį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos