Marinuotų grybų užkandis receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-20

Marinuotų grybų užkandis receptas

Švelnus grybų užkandis puikiai tinka kaip brusketų ar skrebučių įdaras, kaip priedas prie bulvių ar net kaip atskiras salotų patiekalas. Lengvai paruošiamas grybų užkandis patiks visiems grybų mėgėjams. Šį užkandį galima ruošti bet kuriuo metų laiku. Šviežių ir marinuotų grybų derinys su česnakais ir svogūnais nepaliks abejingų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuotų grybų užkandis receptas Žingsnis 1
Grybus ir žoleles nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Marinuotus grybus nusausinkite. Nulupkite svogūną ir česnaką.

Žingsnis 2

Marinuotų grybų užkandis receptas Žingsnis 2
Smulkiais kubeliais supjaustykite pievagrybius ir marinuotus grybus.

Žingsnis 3

Marinuotų grybų užkandis receptas Žingsnis 3
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 4

Marinuotų grybų užkandis receptas Žingsnis 4
Sutrinkite česnaką plokščiąja peilio puse ir susmulkinkite.

Žingsnis 5

Marinuotų grybų užkandis receptas Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite žalumynus.

Žingsnis 6

Marinuotų grybų užkandis receptas Žingsnis 6
Įkaitinkite keptuvę su sviestu ir 3-5 minutes pakepinkite svogūną ir česnaką, kol taps auksiniai.

Žingsnis 7

Marinuotų grybų užkandis receptas Žingsnis 7
Sudėkite grybus prie svogūnų ir česnakų. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite.

Žingsnis 8

Marinuotų grybų užkandis receptas Žingsnis 8
Likus 2 minutėms iki pabaigos sudėkite smulkintas žoleles ir išmaišykite.

Žingsnis 9

Marinuotų grybų užkandis receptas Žingsnis 9
Paruoštą grybų užkandį patiekite gilioje salotinėje. Papuoškite šviežiomis žolelėmis ir grietine.

Žingsnis 10

Marinuotų grybų užkandis receptas Žingsnis 10
Šį užkandį galima patiekti ant skrebučių iš borodino duonos arba įdėti į tartaletės vidų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos