Publikavimo data: 2024-01-20
Marinuotų grybų užkandis receptas
Švelnus grybų užkandis puikiai tinka kaip brusketų ar skrebučių įdaras, kaip priedas prie bulvių ar net kaip atskiras salotų patiekalas. Lengvai paruošiamas grybų užkandis patiks visiems grybų mėgėjams. Šį užkandį galima ruošti bet kuriuo metų laiku. Šviežių ir marinuotų grybų derinys su česnakais ir svogūnais nepaliks abejingų.
Žingsnis 1
Grybus ir žoleles nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Marinuotus grybus nusausinkite. Nulupkite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 2
Smulkiais kubeliais supjaustykite pievagrybius ir marinuotus grybus.
Žingsnis 3
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 4
Sutrinkite česnaką plokščiąja peilio puse ir susmulkinkite.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite žalumynus.
Žingsnis 6
Įkaitinkite keptuvę su sviestu ir 3-5 minutes pakepinkite svogūną ir česnaką, kol taps auksiniai.
Žingsnis 7
Sudėkite grybus prie svogūnų ir česnakų. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite.
Žingsnis 8
Likus 2 minutėms iki pabaigos sudėkite smulkintas žoleles ir išmaišykite.
Žingsnis 9
Paruoštą grybų užkandį patiekite gilioje salotinėje. Papuoškite šviežiomis žolelėmis ir grietine.
Žingsnis 10
Šį užkandį galima patiekti ant skrebučių iš borodino duonos arba įdėti į tartaletės vidų.
Kategorijos