Marinuotų kriaušių salotos su petražolėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Marinuotų kriaušių salotos su petražolėmis

Neatsitiktinai nuo seno geriausiais grybais laikomi kriaušiniai grybai. Jie išpopuliarėjo dėl savo skonio ir naudingų vitaminų, tokių kaip B, C ir PP, kiekio. Jie turi savybę slopinti tuberkuliozės bacilų vystymąsi, taip pat naudojami inkstų ligoms gydyti. Marinuotų kriaušių salotos su petražolėmis - tai užkandis, kurį paprasta paruošti, pasižymintis originaliu marinuotų grybų skoniu kartu su žaliaisiais žirneliais, svogūnais ir petražolėmis.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
80 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Marinuotų kriaušių salotos su petražolėmis Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir supjaustykite plonais žiedais. Peilį ir nuluptą svogūną pamirkykite vandenyje, kad nesimatytų akių. Susmulkinkite žoleles mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Marinuotų kriaušių salotos su petražolėmis Žingsnis 2
Kriaušes supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sumaišykite kriaušes su smulkintais svogūnais, konservuotais žirneliais, apšlakstykite salotas augaliniu aliejumi. Viską gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, grybų patiekalai, salotos, grybų salotos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, salotos su majonezu, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos