Publikavimo data: 2025-08-18
Marinuotų kriaušių salotos su petražolėmis
Neatsitiktinai nuo seno geriausiais grybais laikomi kriaušiniai grybai. Jie išpopuliarėjo dėl savo skonio ir naudingų vitaminų, tokių kaip B, C ir PP, kiekio. Jie turi savybę slopinti tuberkuliozės bacilų vystymąsi, taip pat naudojami inkstų ligoms gydyti. Marinuotų kriaušių salotos su petražolėmis - tai užkandis, kurį paprasta paruošti, pasižymintis originaliu marinuotų grybų skoniu kartu su žaliaisiais žirneliais, svogūnais ir petražolėmis.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir supjaustykite plonais žiedais. Peilį ir nuluptą svogūną pamirkykite vandenyje, kad nesimatytų akių. Susmulkinkite žoleles mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Kriaušes supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sumaišykite kriaušes su smulkintais svogūnais, konservuotais žirneliais, apšlakstykite salotas augaliniu aliejumi. Viską gerai išmaišykite.
Kategorijos