Publikavimo data: 2025-08-17
Marinuotų salierų stiebų užkandis
Originalus ir labai lengvai paruošiamas receptas. Marinuotų salierų užkandis yra tai, ko jums reikia, jei ieškote naujų ir išskirtinių daržovių užkandžių. Salieruose gausu skaidulinių medžiagų ir eterinių aliejų, taip pat vitaminų A, E, K ir B grupės vitaminų. Šios daržovės įtraukimas į savo mitybą teigiamai veikia jūsų sveikatą. Marinuoti lapkotiniai salierai puikiai dera su mėsos patiekalais. Paruoštą užkandį laikykite šaldytuve.
Žingsnis 1
Supjaustykite salierą plonais, ilgais griežinėliais. Stenkitės, kad griežinėliai būtų maždaug vienodo dydžio.
Žingsnis 2
Į vandenį įberkite druskos, pipirų, lauro lapų ir acto ir užvirinkite. Supilkite smulkintus salierus ir virkite 4 minutes.
Žingsnis 3
Leiskite patiekalui atvėsti, nusausinkite marinatą. Sudėkite salierus į stiklainį ir užpilkite įkaitintu aliejumi.
Kategorijos