Marinuotų salierų stiebų užkandis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Marinuotų salierų stiebų užkandis

Originalus ir labai lengvai paruošiamas receptas. Marinuotų salierų užkandis yra tai, ko jums reikia, jei ieškote naujų ir išskirtinių daržovių užkandžių. Salieruose gausu skaidulinių medžiagų ir eterinių aliejų, taip pat vitaminų A, E, K ir B grupės vitaminų. Šios daržovės įtraukimas į savo mitybą teigiamai veikia jūsų sveikatą. Marinuoti lapkotiniai salierai puikiai dera su mėsos patiekalais. Paruoštą užkandį laikykite šaldytuve.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
134 kcal.
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Marinuotų salierų stiebų užkandis Žingsnis 1
Supjaustykite salierą plonais, ilgais griežinėliais. Stenkitės, kad griežinėliai būtų maždaug vienodo dydžio.

Žingsnis 2

Marinuotų salierų stiebų užkandis Žingsnis 2
Į vandenį įberkite druskos, pipirų, lauro lapų ir acto ir užvirinkite. Supilkite smulkintus salierus ir virkite 4 minutes.

Žingsnis 3

Marinuotų salierų stiebų užkandis Žingsnis 3
Leiskite patiekalui atvėsti, nusausinkite marinatą. Sudėkite salierus į stiklainį ir užpilkite įkaitintu aliejumi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos