Marshmallow ant agaro pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Marshmallow ant agaro

Marshmallow namuose su agaru - tai desertas, paruoštas augaliniu pagrindu, nenaudojant želatinos. Agaras gaminamas iš raudonųjų dumblių, augančių Juodojoje ir Baltojoje jūrose. Maršmalai su agaru-agaru yra sveikesni, be to, su šiuo ingredientu desertas gerai užšąla ir išlaiko formą. Agarinių zefyrų recepte pateikiami deserto paruošimo nurodymai žingsnis po žingsnio - nuo obuolių tyrės iki galutinio rezultato.
Gaminimo laikas
480 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
40 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.12/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marshmallow ant agaro Žingsnis 1
Paruoškite obuolių tyrę. Supjaustykite obuolius kubeliais, sudėkite juos į puodą, užpilkite 100 ml vandens, užvirinkite, pavirkite 5 minutes, nusunkite. Išvirusius obuolius sudėkite į trintuvą, susmulkinkite iki tyrės. Supilkite tyrę į puodą, suberkite cukrų, išmaišykite ir užvirinkite. Nuimkite tyrę nuo ugnies, leiskite atvėsti ir 7-10 minučių padėkite į šaldytuvą. Kol tyrė atvės, atskirkite trynį nuo baltymo. Išimkite tyrę iš šaldytuvo. Kiaušinio baltymą išplakite su obuolių padažu iki putų.

Žingsnis 2

Marshmallow ant agaro Žingsnis 2
Paruoškite sirupą. Sumaišykite agarą, 60 ml vandens ir cukrų storadugniame puode. Uždėkite ant ugnies. Nuolat maišydami užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies, kol sirupas sutirštės.

Žingsnis 3

Marshmallow ant agaro Žingsnis 3
Paruoškite zefyrų mišinį. Į obuolių ir baltymų putas plona srovele supilkite sirupą ir plakite mikseriu didžiausiu galingumu. Paruoštą masę perkelkite į konditerinį maišelį. Kepimo skardą išklokite pergamentu. Ant kepimo skardos užtepkite zefyrų. Palikite zefyrus džiūti ant kepimo skardos 6 valandas. Pabarstykite desertą cukraus pudra ir palikite ant stalo dar 1 valandai. Atskirkite pergamento puseles ir sujungkite dvi dalis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos