Publikavimo data: 2024-06-09
Marshmallow pyragas su žemės riešutais be kepimo
Paruoškite pyragą nekepdami - tai nuostabus desertas bet kokiam šventiniam stalui. Tortas bus orus ir minkštas, o šokoladinis glajus ir ananasai suteiks nepaprasto skonio. Paruošti šį pyragą visai nesudėtinga, jį gali pagaminti net pradedančioji konditerė, o patyrusi šeimininkė su juo susidoros akimirksniu.
Žingsnis 1
Ant plokščios lėkštės dėkite zefyrų sluoksnį ir aptepkite kremu. Ant viršaus pabarstykite tarkuoto šokolado ir riešutų. Toliau sluoksniuokite zefyrus, vėl aptepkite kremu ir ant viršaus išdėliokite ananasų griežinėlius. Taip išdėliokite sluoksnius, riešutus kaitaliodami su šokoladu ir ananasais.
Žingsnis 2
Paruoškite glajų: sulaužykite šokoladą gabalėliais, įpilkite 3 šaukštus karšto vandens ir ištirpinkite ant silpnos ugnies. Tada sudėkite sviestą, cukraus pudrą ir gerai išmaišykite. Atvėsusį glajų užpilkite ant pyrago ir papuoškite zefyrų gabalėliais bei avietėmis. Dėkite į šaldytuvą 6 valandoms, kad įsigertų.
Kategorijos