Publikavimo data: 2024-05-01
Marshmallow su kondensuotu pienu
Yra daugybė zefyrų rūšių. Jos skiriasi paruošimo technologija. Pavyzdžiui, visų mėgstamas desertas "Paukščių pienas" gaminamas pagal panašų receptą. Kartais jis net vadinamas "zefyru su sutirštintu pienu". Tiesa, skiriasi receptūra. Į "Paukščių pieno" sudėtį įeina sviestas ir sutirštintas pienas. Atkreipkite dėmesį, kad zefyrų su virintu sutirštintu pienu pagaminti neįmanoma.
Žingsnis 1
Paruoškite suflė. Į maišytuvo dubenį sudėkite sviestą. Plakite kelias minutes, kol taps purus. Tada toliau plakant pamažu į sviestą supilkite sutirštintą pieną. Paruoštą kremą perkelkite į dubenį. Tuo tarpu į maišytuvo dubenį supilkite baltymus ir šiek tiek citrinos rūgšties. Pradėkite plakti ir tuo pačiu metu ruoškite sirupą.
Žingsnis 2
Paruoškite sirupą. Agarą įpilkite į storadugnį puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Nuolat maišykite ir supilkite cukrų. Užvirus į sirupą įlašinkite porą lašų citrinos sulčių. Sudėkite sirupą ir plaktus baltymus, pastarąjį toliau plakant. Po to paruoštą masę sumaišykite su grietinėle. Gautą masę supilkite į norimą formą. Dėkite į šaldytuvą 120 minučių, kad sustingtų.
Žingsnis 3
Paruoškite šokolado dangą. Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje, sumaišykite su sviestu ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Pagaminkite saldainius. Supjaustykite suflė porcijomis. Kiekvieną saldainį panardinkite į šokolado dangą. Tada paruoštą "paukščių pieną" įdėkite į šaldytuvą 60 minučių.
Kategorijos