Marshmallow su kondensuotu pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Marshmallow su kondensuotu pienu

Yra daugybė zefyrų rūšių. Jos skiriasi paruošimo technologija. Pavyzdžiui, visų mėgstamas desertas "Paukščių pienas" gaminamas pagal panašų receptą. Kartais jis net vadinamas "zefyru su sutirštintu pienu". Tiesa, skiriasi receptūra. Į "Paukščių pieno" sudėtį įeina sviestas ir sutirštintas pienas. Atkreipkite dėmesį, kad zefyrų su virintu sutirštintu pienu pagaminti neįmanoma.
Gaminimo laikas
220 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
359 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
45 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.84/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marshmallow su kondensuotu pienu Žingsnis 1
Paruoškite suflė. Į maišytuvo dubenį sudėkite sviestą. Plakite kelias minutes, kol taps purus. Tada toliau plakant pamažu į sviestą supilkite sutirštintą pieną. Paruoštą kremą perkelkite į dubenį. Tuo tarpu į maišytuvo dubenį supilkite baltymus ir šiek tiek citrinos rūgšties. Pradėkite plakti ir tuo pačiu metu ruoškite sirupą.

Žingsnis 2

Marshmallow su kondensuotu pienu Žingsnis 2
Paruoškite sirupą. Agarą įpilkite į storadugnį puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Nuolat maišykite ir supilkite cukrų. Užvirus į sirupą įlašinkite porą lašų citrinos sulčių. Sudėkite sirupą ir plaktus baltymus, pastarąjį toliau plakant. Po to paruoštą masę sumaišykite su grietinėle. Gautą masę supilkite į norimą formą. Dėkite į šaldytuvą 120 minučių, kad sustingtų.

Žingsnis 3

Marshmallow su kondensuotu pienu Žingsnis 3
Paruoškite šokolado dangą. Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje, sumaišykite su sviestu ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Marshmallow su kondensuotu pienu Žingsnis 4
Pagaminkite saldainius. Supjaustykite suflė porcijomis. Kiekvieną saldainį panardinkite į šokolado dangą. Tada paruoštą "paukščių pieną" įdėkite į šaldytuvą 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos