Matsoni panna cotta su braškių tartaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Matsoni panna cotta su braškių tartaru

Įdomi populiaraus deserto interpretacija naudojant nacionalinį gruzinų produktą - matsoni. Šis skanėstas jus pradžiugins neįprastu skoniu.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Matsoni panna cotta su braškių tartaru Žingsnis 1
Peilio galiuku išilgai perpjaukite vanilės ankštį. Atsargiai iškrapštykite sėklas, palikdami ant peilio tarsi pastą. Ją atidėkite į šalį. Želatiną 5 minutėms įdėkite į šaltą verdantį vandenį, kad suminkštėtų.

Žingsnis 2

Matsoni panna cotta su braškių tartaru Žingsnis 2
Sudėkite matsoni ir grietinėlę į puodą, pastatykite ant viryklės, suberkite cukrų, vanilės ankštį ir sėklas ir kaitinkite retkarčiais pamaišydami. Nuimkite nuo ugnies, perkoškite. Išimkite vanilės ankštį. Sudėkite minkštą želatiną ir išmaišykite, kad visiškai ištirptų.

Žingsnis 3

Matsoni panna cotta su braškių tartaru Žingsnis 3
Supilkite masę į formeles, atvėsinkite ir padėkite į šaldytuvą 1,5-2 valandoms sustingti. Supjaustykite braškes vidutinio dydžio kubeliais. Uogas sudėkite ant užšaldytos panna cotta masės ir apibarstykite cukraus pudra.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos