Publikavimo data: 2025-08-19
Mažai kaloringi avižų krepšeliai su varške be miltų
Receptą davė draugas, krepšeliai pasirodo švelnūs ir skanūs, originaliai patiekiami.
Žingsnis 1
Paskrudinkite žemės riešutus.
Žingsnis 2
Sumalkite avižinius dribsnius, žemės riešutus blenderiu ir sudėkite į dubenį.
Žingsnis 3
Įpilkite sviesto, vandens.
Žingsnis 4
Užminkykite tešlą.
Žingsnis 5
Kepimo formoje suformuokite krepšelius.
Žingsnis 6
Į dubenį sudėkite varškę, kiaušinį, cukrų, datules, suplakite mikseriu.
Žingsnis 7
Šaukštu sudėkite varškės masę į krepšelius.
Žingsnis 8
Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 30 minučių.
Kategorijos