Medaus garstyčių padažas ešeriams pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Medaus garstyčių padažas ešeriams

Padažas - tai kažkas, kas gali "papuošti" mūsų patiekalą ir suteikti jam naujo papildomo skonio. Pagal mūsų receptą siūlome paruošti medaus ir garstyčių padažą, kuris tinka ne tik prie žuvies, bet ir prie mėsos ar paukštienos. Saldus medaus ir aštrių garstyčių derinys gali suteikti pikantiškumo bet kokiam patiekalui. Jūros ešerys yra labai sveikas, o jei patiekiamas su šiuo padažu, bet šis patiekalas padarys malonų įspūdį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Medaus garstyčių padažas ešeriams Žingsnis 1
Padarykite nedidelius pjūvius ant žuvies ir pasūdykite abi puses.

Žingsnis 2

Medaus garstyčių padažas ešeriams Žingsnis 2
Žuvį apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite augaliniame aliejuje, kol iškeps.

Žingsnis 3

Medaus garstyčių padažas ešeriams Žingsnis 3
Padažui pagaminti reikės tik trynio. Žoleles smulkiai supjaustykite. Ištirpinkite medų iki skystos būsenos. Dubenyje sumaišykite garstyčias, medų, pipirus, žoleles ir šiek tiek citrinos sulčių. Jei reikia, įberkite druskos.

Žingsnis 4

Medaus garstyčių padažas ešeriams Žingsnis 4
Padažą geriausia pradėti maišyti šakute. Maišykite iki vientisos masės apie 3 minutes. Į lėkštę sudėkite paruoštą žuvį ir ant viršaus atsargiai šaukštu užpilkite padažą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos