Publikavimo data: 2024-09-16
Medaus garstyčių padažas ešeriams
Padažas - tai kažkas, kas gali "papuošti" mūsų patiekalą ir suteikti jam naujo papildomo skonio. Pagal mūsų receptą siūlome paruošti medaus ir garstyčių padažą, kuris tinka ne tik prie žuvies, bet ir prie mėsos ar paukštienos. Saldus medaus ir aštrių garstyčių derinys gali suteikti pikantiškumo bet kokiam patiekalui. Jūros ešerys yra labai sveikas, o jei patiekiamas su šiuo padažu, bet šis patiekalas padarys malonų įspūdį.
Žingsnis 1
Padarykite nedidelius pjūvius ant žuvies ir pasūdykite abi puses.
Žingsnis 2
Žuvį apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite augaliniame aliejuje, kol iškeps.
Žingsnis 3
Padažui pagaminti reikės tik trynio. Žoleles smulkiai supjaustykite. Ištirpinkite medų iki skystos būsenos. Dubenyje sumaišykite garstyčias, medų, pipirus, žoleles ir šiek tiek citrinos sulčių. Jei reikia, įberkite druskos.
Žingsnis 4
Padažą geriausia pradėti maišyti šakute. Maišykite iki vientisos masės apie 3 minutes. Į lėkštę sudėkite paruoštą žuvį ir ant viršaus atsargiai šaukštu užpilkite padažą.
Kategorijos